DEL CUSCÚS AL SUSHI

Autor: Carnicero Hernanz, Marta

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

DEL CUSCÚS AL SUSHI

DEL CUSCÚS AL SUSHI

23,20€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/09/2006
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Receptes darreu del món per viatjar sense sortir de casaFa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda

Receptes darreu del món per viatjar sense sortir de casaFa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda
Leer más

Más libros de Carnicero Hernanz, Marta

Más información del libro

DEL CUSCÚS AL SUSHI

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-0752-6
EAN:
9788466407526
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
265 mm
Ancho:
165 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
MARTA CARNICERO HERNANZ (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina com a aficionada des que era petita. La seva inquietud gastronòmica l'ha dut a estudiar a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann, així com a realitzar diversos cursos monogràfics.Actualment col·labora regularment en premsa escrita, així com al programa Via lliure (RAC1), des d'on aconsegueix transmete al públic el seu entusiasme per la bona cuina. Ha col·laborat també als programes De boca en boca (COM Ràdio) i La bona vida (CityTV).El 2004 va publicar Passa'm la recepta, un receptari modern i per a tots els gustos, i també és autora del llibre La cuina del thermomix (2005). Tant l'un com l'altre han estat reeditats diverses vegades.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar